Laster Arrangementer

« All Events

  • Dette event har allerede funnet sted.

Etablering av STL Aust-Agder

17. april 2018

Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn logo

Gratulerer med etablering av STL Aust-Agder

STL gratulerer STL Aust-Agder med etablering av ny lokal dialoggruppe i morgen! Samarbeidsrådet for tros- og livssynssamfunn i Aust-Agder (STL Aust-Agder) stiftes i morgen, 17. april kl. 19.30, på Arendal Bibliotek. Alle tros- og livssynssamfunn i Aust-Agder er invitert til å være med og delta.

«Det er viktig at det skapes en lokal møteplass for tros- og livssynssamfunn i Aust-Agder», sier STLs generalsekretær Ingrid Rosendorf Joys, og tilføyer: «Vi ønsker STL lykke til med arbeidet, og ser fram til å samarbeidet med den nye lokale dialoggruppen».

Etableringen av STL Aust-Agder er et resultat av arbeidet med «Rom for dialog» i Arendal informerer Kolbjørn Gunnarsson og Marianne Løge. Det har over tid blitt arrangert flere gode arrangementer. Gruppen ønsket å organisere seg under en allerede kjent paraply som STL er nasjonalt. STL Aust-Agder blir en del av STL-nettverket av lokale dialoggrupper i Norge. Foreningens formål er blant annet å bidra til et lokalsamfunn som viser respekt for andres tro og livssyn gjennom å lære hverandre bedre å kjenne.

Les mer om tros- og livssynsdialogen i Arendal her: http://www.arendalstidende.no/nyheter/onsker-lokalsamfunn-lever-sammen-fred/

Detaljer

Dato:
17. april 2018
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:

Detaljer

Dato:
17. april 2018
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags: