Laster Arrangementer

« All Events

Tros- og livssynsdagene i Tønsberg 15- til 19. september

16. september 2022 @ 08:00 - 18. september 2022 @ 17:00

Den 15. til 19. september arrangeres tros- og livssynsdagene i Tønsberg. Hele miniuken vil være full av aktiviteter hvorav mangfoldsfesten på lørdag 17. september blir et høydepunkt. Her vil det bli sceneshow og muligheten til å smake nye retter og lære nye ferdigheter.

 

Fotoutstilling

«Ritualer i norsk ramme», fra fredag 2. september til søndag 18. september på biblioteket. Formell åpning 2. september kl. 15. Utstillingen blir en forsmak på tros- og livssynsdagene, og vil bli stående fram til 19. september.

 

Torsdag 15. september

Menneskemøte på biblioteket gir en anledning til å bli kjent med nye mennesker med en annen tros- og livssynsbakgrunn enn deg.

 

Fredag 16. september:

Denne dagen arrangeres en guidet vandring gjennom Tønsberg med en innføring i byens religionshistorie. Stoppesteder vil inkludere alt fra kirker til puber.

 

Lørdag 17. september: Mangfoldsfesten

Den store mangfoldsfesten finner sted på lørdag formiddag og ettermiddag. Her er det lagt vekt på aktiviteter og underholdning for barn og unge. Det blir aktiviteter, kurs og spennende kulinariske opplevelser. På scenen blir det underholdningsbidrag fra de ulike tros- og livssynssamfunnene, men også en anledning for barn og unge å demonstrere det de har lært på kurs. Heidi Vestrheim og Yousef Hadaoui styrer showet som konferansierer og deltar dessuten i aktivitetene på torget.

 

Søndag 18. september: Åpne guds- og forsamlingshus

Denne dagen åpner tros- og livssynssamfunn sine guds- og forsamlingshus for publikum.

 

Mandag 19. september: Frivillighet i et tros- og livssynsperspektiv

Denne dagen er satt av til faglig påfyll gjennom seminarer som vil omhandle tros- og livssynssektorens møte med sine egne frivillige, med særlig søkelys på utfordringer, nyvinninger og paradigmeskiftet i frivilligheten. Fagdagen blir etterfulgt av STLs rådsmøte.

Detaljer

Start:
16. september 2022 @ 08:00
Slutt:
18. september 2022 @ 17:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Tønsberg
Tønsberg, Norge + Google-kart

Detaljer

Start:
16. september 2022 @ 08:00
Slutt:
18. september 2022 @ 17:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Tønsberg
Tønsberg, Norge + Google-kart